Friday, April 20, 2007

beyin zoru oldum çişimi yapamıorum:s

ulan yuh ya.sen koca deliği tutturama git aşağıya yap olacak şeymi abi ya.uyuzum şu ofisteki erkeklerin klozet tutturamama huylarına.ya nası bişeydir koskoca deliği ıskalamak anlamadım ki.nereye basacağımı bilemiorum a.q. ya.
bide farkettim ki wcye girdiğimde aklıma daha önce yaşadığım utanç verici bi olay geliosa yapamıorum.evet.yapamıorum.kitleniorum resmen.sırf bu yüzden wcye girdiğimde ya içimden şarkı söylüor ya yanıma kitap bulmaca v.s. alıor yada girmeden bikaç dakika önce güzel şeyler düşünmeye başlıyorum ki bi kitlenme durmu olmasın.hastayım sanırsam:s:s:s

ha unutmadan şu kaldırımda dört kişi yanyana yaydıra yaydıra yürüyen arkadaşlarıda birileri imha etsin lütfen.çok rica edicem :?

2 comments:

gaykedi said...

okurken çok güldüm ve aklıma geldi, o garip fobiler vardır ya liste halinde yok örümcek korkusu, yok bilemne fobisi falan, onlardan bir taneside kendi tuvaletinden başka bir yer de yapma fobisiymiş, gerçekten böyle birşey var yani, yazıda bunun tuvaleti uzun süre tutma nedeniyle çeşitli rahatsızlıklara yol açtığı anlatıyordu uzun uzun :)

tospaa said...

:))allahtan benimki daha fobiye dönüşmedi.korkmuorum çişimi yapamamaktan :karizmayaparkenmesanesipatlayansimiley: :-p