Friday, April 27, 2007

yarıla yarıla zuahahah:)))

reklam kokan haraketler:-p


SOLOPAK
Ekranın tam ortasında kocaman bir kıç görülüyor.
Yumuşak bir bayan sesi:
"Kıçınızın yarısını Solopak'la, yarısını sıradan bir tuvalet kağıdıyla silin." (Ekranın sağından ve solundan çıkan iki el, kadının dediklerini uyguluyor.) Ekran donuyor ve kısa bir süre bekleyince "Bir Hafta Sonra" yazısını görüyoruz. Kıçın bir tarafı kızarmış, diğer taraf normal.
Kadın yine konuşuyor:
"Solopak'la silinen taraf ilk günkü gibi dururken, sıradan tuvalet kağıdının kıçınızı nasıl tahriş ettiğini görüyorsunuz."
Ekran donar, yazılar uçuşur:
SOLOPAK KIÇININ DEĞERİNİ BİLENLERE.

************************************************

BETONG
Ekranda Ağlama Duvarı'nın önünde ağlayan Yahudiler. Kamera; kollarında dua kayışı, başlarında dua kepi bulunan iki Yahudi'ye yaklaşır.
Konuşmalar:
"Kardeşim, şu duvarın halini görüyor musun? Hüüüü!"
"Evet kardeşim. Keşke BETONG kullanılarak yapılsaydı. O zaman böyle ağlamazdık. Hüüüü!"
Kamera uzaklaşır. Yazılar uçuşur:
SİZ DE DUVARA BAKIP AĞLAMAK İSTEMİYORSANIZ
BETONG KULLANIN

*************************************************

ARAF KARGO
Çölün ortasında bir adam, diz çökmüş, elindeki bıçağı bilediği görülüyor. Dizlerinin dibinde bir çocuk yatıyor. Bileme işini bitirip bıçağı çocuğun boynuna doğru yaklaştırıyor. Bıçak tam çocuğun gırtlağına değdiğinde kamera gökyüzüne dönüyor. Kucağında kocaman bir paket taşıyan bir melek hızla yaklaşıyor. Yavaşça yere inip paketi, çocuğu kesmek üzere olan adama teslim ediyor. Bir kağıt çıkarıp adama imzalattıktan sonra tekrar uçup gidiyor. Adam paketi açıyor, içinden bir koç çıkıyor. Kamera yeniden gökyüzüne dönüp uçmakta olan meleğin sırtını çekiyor.
Sırtında bir yazı:
ARAF KARGO
Ekran donar, yazılar uçuşur:
ARAF KARGO HER ZAMAN TAM ZAMANINDA

******************************************************

YOKYA GSM
3169 Kamera bembeyaz ve bomboş bir duvarı çekiyor. Bu sırada cep telefonu titreşimi sesi duyuyoruz. Kamera yavaş yavaş duvardan aşağı kayıyor ve duvarın dibindeki masayı çekiyor. Masanın üzerinde titreyen bir vibratör olduğunu görüyoruz. Çırılçıplak bir kadın seksi hareketlerle vibratörü eline alıyor ve... Ekran o haliyle donuyor.
Bir ses:
"Devamını çok mu merak ettiniz. Buyrun izleyin."
Ekran yine hareket ediyor, kadın elindeki vibratörü kulağına götürüyor ve "Alo" diyor. Ekran yine donuyor. Aynı ses:
"Siz ne sanmıştınız?"
Yazılar uçuşuyor:
YOKYA MOBILE
FUCKING PEOPLE
(Şuh bir kadın kahkahası)
LÜTFEN AĞZINIZ DOLUYKEN KONUŞMAYIN

************************************

HEPSI COLA
Kamera gökyüzünden çekim yapıyor. Ekranda Rodin'in Düşünen Adam heykeli var. Sonra kamera heykelden uzaklaşıp caddelere doğru yöneliyor. Bütün insanların heykelle aynı pozda durduğu görülüyor. Hiç bir hareket yok. Her yere derin bir kasvet hakim. Kamera bütün sokakları dolaşıyor ve en sonunda sisli bir sokağın başında duruyor. İnsanlar kaldırımlar üzerinde düşünen adam pozlarıyla durmaya devam ediyorlar. Birden sokağın en ucundan elinde HEPSI COLA kutusu bulunan bir genç ortaya çıkıyor. HEPSI COLA'dan bir yudum alıyor ve capcanlı bir şekilde çılgınca dansetmeye başlıyor. Onu görenler hemen yanına koşuşturup canlanan gencin arkasında beliren dolaptan kendilerine birer HEPSI COLA kutusu alıyorlar ve hemen içmeye başlıyorlar. İçen, aniden canlanıyor, sokağın kasveti ve sisi yavaş yavaş dağılıyor, ortalık çılgınca dansedenlerle doluyor. Kamera dünyadan uzaklaşıyor, uzaydan çekim yapıyor ve HEPSI COLA dolabından bütün dünyaya canlılık yayıldığını gösteriyor.
Genç bir ses:
HEPSI
YİTİK NESLİN SEÇİMİ
ÜSTELİK ŞİMDİ PROZAC KATKILI

**************************************

PENISSONIC
Ekranda, bir erkeğin boylu boyunca yatağa uzanmış yattığını görüyoruz. Sonra içeriye bir kadın giriyor, hızlı bir şekilde sevişiyorlar. Kadın çıkınca erkek, yatağın bir köşesine bir çentik atıyor. Bir kadın daha giriyor. Onunla da sevişmelerinin ardından erkek yatağın aynı köşesine yeni bir çentik daha atıyor. Bir kadın, bir kadın, bir kadın daha derken yatağın o köşesi çentiklerle doluyor. Adam bir sonraki çentiği nereye atacağını kara kara düşünürken ekran donuyor ve yazılar uçuşuyor:
PENISSONIC
ÇENTİK ATMA DERDİNE SON
ARTIK PENISSONIC VAR
PENISSONIC
OTOMATİK PENİS SAYACI


Ahmet Uslu / izedebiyat.com-bilgisozluk.com/alternatif reklamlar